Mladički

  • Vsi naši mladički živijo in prvih nekaj tednov tudi spijo z nami. Trudimo se, da so vsi ustrezno socializirani, vajeni striženja krempeljčkov ter imajo že prve izkušnje s kopanjem. V nove domove lahko odidejo pri starosti okoli 15-16. tednov. Takrat so po programu razglisteni in cepljeni, čipirani, imajo EU potni list, rodovnik ter so tudi že kastrirani. Vsak prejme "baby-paket" za lažji začetek v novem domu. Naše načelo je, da mladički ter njihovi novi lastniki po odhodu v nov dom uživajo ter svoj čas posvečajo en drugemu, zato za vso veterinarsko oskrbo poskrbimo že mi. 
  • Za svoje mladičke si želimo lastnike, ki jim bodo namenili dovolj časa in crkljanja, kvalitetno prehrano, redno veterinarsko oskrbo ter veliko ljubezni. Oddajajo se izključno za notranje bivanje. 

Želite si našega mladička. Kakšen je postopek posvojitve?

  • Za naše mladičke nimamo čakalne vrste, niti ne sprejemamo vnaprejšnjih rezervacij. Ker nam je izjemno pomembno, da naši muci odidejo v dobre in zanje primerne domove, se želimo z bodočimi novimi lastniki najprej spoznati. Skupaj presodimo, kateri muc bo najbolj primeren za določeno družino, saj izbira mladička nikoli ne sme biti pogojena zgolj z zunanjim videzom, temveč tudi s karakterjem posameznega mucka. 
  • Izjemno pomemben nam je odnos potencialnih bodočih novih lastnikov. Naši mladički niso potrošna roba ali izdelek v trgovini. So naši družinski člani in pričakujemo, da bodo tako tretirani tudi v svojih novih domovih. Včasih se zgodi, da za koga presodimo, da mu našega mladička ne želimo zaupati. Žal od svojih pogojev ne odstopamo in pri njihovi dobrobiti ne sekamo ovinkov. 
  • V kolikor ste zainteresirani za naše bodoče mladičke priporočamo, da spremljate našo Facebook stran, kjer bodo objavljene najbolj aktualne novičke v zvezi s pričakovanim leglom in nas kontaktirate. Veseli bomo, če se nam najprej na kratko predstavite.